Situació de la pista d'aterratge de Ca N'Oriac

    El camp es trobava al costat esquerre d'on comença la carretera de Matadepera, just a continuació del pas a nivell del Ferrocarril del Nord (avui, RENFE). 
    Terreny, que pel seu extrem sud començava a uns 40 metres de la via del tren i, per la banda Nord, arribava uns metres més amunt del suau revolt que la mateixa carretera fa girant a l'esquerra anant vers Matadepera. Entre els anys 1929 i 1930 s'hi va construir un hangar per guardar-hi un biplà i els planadors, el qual va ser edificat adjacent i d’esquenes al costat Est del mur de la masia de Ca N'Oriac, al costat d’uns barracots que hi havia adossats a aquest mateix mur de la masia, la portalada mirava també en sentit Est, vers la pista de vol i cap el riu Ripoll, 

     A la imatge de l'esquerre, sobre un plànol publicat l'any 1916, s'hi ha situat la zona de la pista d'aterratge, en una època que Ca N'Oriac era terra de conreus pràcticament despoblada.
     A la imatge de la dreta, sobre la zona que actualment es troba edificada s'ha assenyalat on es trobava situat el terreny de l'aeròdrom, en el qual s'hi identifiquen els carrers. (Vegeu aquesta informació detallada al peu del plànol).



Plànol procedent de l'Arxiu Històric de Sabadell.
 

     Per la banda nord, i en direcció Sud vers la via del tren, la pista s'iniciava a l'extrem de baix de la zona dels actuals carrers; Puig Major i Agudes, ocupant una part del carrer Salenques. Travessava la zona dels carrers: Mauberme i Nàpols, ocupant íntegrament els edificis del petit carrer d'Albarrasí i la Plaça Fuensanta, i, continuant per la zona dels carrers Andorra i Llenguadoc travessava el de Rosselló, on, aproximadament a una quarantena de metres en direcció de la via del tren acabava el terreny utilitzat pel vol.
     Al lloc que en part avui ocupen la Plaça de Ca N'Oriac i l'extrem Est del carrer de Benavarri, tocant la masia de Ca N'Oriac, s'hi trobava la zona d'estacionament dels avions amb l'hangar.